Haberler

Vipa Ege Bölge Temsilciliği

Vipa Ege Bölge Temsilciliği

Vipa endüstriyel kontrol ürünlerinin Ege bölgesi temsilcisi olarak Vipa ailesi ile güç birliği yapmaya başladık. Yenilikler olmadan gelişim düşünülemez. Yenilikler yeni çözümler sunar.

BWT Müşteri Denetimi

BWT Müşteri Denetimi

BWT Pharma & Biotech firmasından iki yetkili tarafından gerçekleştirilen firmamızın çalışma prosedürlerine yönelik denetimlerde firmamız 97 puan alarak Pharmaceutical endüstrisine yönelik sıkı standartlara uygun kalitemiz tekrar onaylanmıştır.

ABT 10 Yaşında

ABT 10 Yaşında

Geçmişe mutluluk, geleceğe ise umutla bakabilmemizin en büyük kaynağı müşterilerimizin yüksek memnuniyetidir. Önümüzdeki nice yıllarda daima daha da iyisi için en büyük değer kaynağımız olan ekibimizle çalışmaya devam ediyoruz.

Haber Bültenimiz

Haber Bültenimiz

Firmamız ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak ve bulunduğunuz sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek istiyorsanız mail adresinizle bize kayıt olun, haber bültenimiz e-posta kutunuza gelsin. Kaydınızı anasayfamızdan yapabilirsiniz.

ISO 9001:2008 Belgemiz

ISO 9001:2008 Belgemiz

Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması gereken şartların tanımlandığı ve belgelendirme denetimine tabi olan ISO 9001:2008 belgesi alındı.

Marka Başvurumuz

Marka Başvurumuz

ABT olarak yenilikçi fikirlerimizin ve çözümlerimizin markalaşması ve korunması için marka tescil başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi ve güvenirliliği marka tescilimiz ile koruma altına alınmaktadır.

Anonim Şirket Olduk

Anonim Şirket Olduk

2014 yılı 3. çeyrek döneminden itibaren firmamıza mali, idari ve hukuki alanda daha fazla ivme ve güç kazandırmak amacıyla Anonim Şirketi olduk.

Yeni Internet Sitemiz

Yeni Internet Sitemiz

Yeni web sitemiz ile karşınızdayız. Sizlerin her türlü görüş ve önerilerinize açığız. En iyi hizmet ve ürün için sizlerin görüşleri bizim için önemlidir.

Logomuz Değişti

Logomuz Değişti

Yapmış olduğumuz titiz çalışmalar sonucunda yeni şirket logomuz belirlendi. Firma olarak, artık daha modern ve dinamik görünümlü olan yeni logomuzu 2015 yılından itibaren kullanıyoruz.